Συστατικά
Για τα cupcakes
- 140 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 120 γρ. νερό, βραστό
- 40 γρ. κακάο
- 60 γρ. κουβερτούρα
- 1 κ.σ. καφέ, στιγμιαίο, σε σκόνη
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 120 γρ. σπορέλαιο
- 2 αβγά
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το frosting τυριού
- 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 500 γρ. ζάχαρη άχνη
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com