Συστατικά
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 3 αβγά, μεσαία
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 300 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- βούτυρο, για τη φόρμα
- αλεύρι γ.ο.χ., για τη φόρμα
Για το frosting
- 250 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ. ζάχαρη άχνη
Για το σερβίρισμα
- ξύσμα λεμονιού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com