Συνταγή για μακαρόν με ιταλική μαρέγκα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τη γκανάς
- 260 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 25 γρ. γλυκόζη
- 240 γρ. κουβερτούρα
Για το σιρόπι
- 75 γρ. νερό
- 170 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την πάστα αμυγδάλου
- 170 γρ. ζάχαρη άχνη
- 170 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
Για την ιταλική μαρέγκα
- 2 ασπράδια, από μέτρια αβγά
- 10 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com