Συστατικά
Για το κέικ
- 200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 αβγά, μεσαία, σε θερμοκρασία δωματίου
- 70 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 3 κ.σ. cachaça
- ξύσμα λάιμ, από 3 λάιμ
- 170 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 100 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Για το σιρόπι
- χυμό λάιμ, από 7 λάιμ
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1-2 κ.σ. cachaça
- 50 γρ. τόνικ
- 2 λάιμ, σε φέτες
Για το frosting
- 100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1-2 κ.σ. cachaça
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com