Συστατικά
- 200 γρ. μαύρα φασόλια, ωμά
- 1 τορτίγια, κομμένη σε 12 τρίγωνα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο + έξτρα για το σερβίρισμα
- 200 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα, στραγγισμένο
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 1 πιπεριά πορτοκαλί, κομμένη σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 1 κρεμμύδι, μικρό, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 μαρούλι
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. sriracha
- 1/4 κ.γ. κύμινο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com