Συστατικά
- 350 γρ. νιφάδες βρόμης
- 4-5 κ.σ. γεμάτες σκόνη πρωτεΐνης, ορός γάλακτος ή έξτρα 80 γρ. αλεύρι βρόμης
- 2 κ.σ. ζάχαρη καστανή
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 80 γρ. φιστικοβούτυρο, ή ταχίνι
- 200 γρ. μέλι
- 80-100 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 150 γρ. κουβερτούρα λευκή
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries), αποξηραμένα
Για το σερβίρισμα
- κουβερτούρα γάλακτος, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com