Συνταγή για σολομό φρικασέ από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Θαλασσινά και Ψάρια
Συστατικά
- 200 γρ. σπανάκι
- 2 μαρούλια, μέτρια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- φέτες πορτοκάλι
- χυμό πορτοκαλιού, από 1 μεγάλο πορτοκάλι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. σολομό, σε φιλέτα, χωρίς κόκαλα
- 5 κλ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα
- 1 κλ. δεντρολίβανο, μόνο τα φύλλα, ψιλοκομμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com