Συστατικά
Για τα παντεσπάνια
- 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 5 αβγά, μεσαία
- 100 γρ. ινδοκάρυδο
- 50 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 100 γρ. κουβερτούρα
- βούτυρο, για τη φόρμα
- κακάο, για τη φόρμα
Για τη βουτυρόκρεμα
- 350 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 50 γρ. ινδοκάρυδο
Για τη σύνθεση
- 60 γρ. καρύδα, flakes
- 100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
- κεράσια μαρασκίνο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com