Συστατικά
Για τη σάλτσα
- 2 μήλα, καθαρισμένα, χωρίς κουκούτσια και κομμένα σε κύβους 1 εκ.
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. σταφίδες, λευκές
- 80 γρ. ξίδι
- 50 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1/2 γρ. τζίντζερ, τριμμένο
- 1/4 κ.γ. κύμινο, τριμμένο
- πιπέρι καγιέν
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις μπριζόλες
- 4 μπριζόλες χοιρινές, με το κόκαλο, πάχους 2-3 εκ. η καθεμία
- 120 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 2 κ.γ. σάλτσα σόγιας
- 1 κ.γ. αλάτι
- 3/4 κ.γ. πιπέρι
- ρίγανη, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com