Συνταγή για bumbu kacang από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Σάλτσες & Μαρινάδες



















Συστατικά


Για τη σάλτσα

  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο, + έξτρα 1 κ.σ. προαιρετικά
  • 2 κρεμμύδια, μικρά, ψιλοκομμένα
  • 2 λεμονόχορτα, τα εξωτερικά φύλλα να έχουν αφαιρεθεί και τα λευκά μέρη να έχουν ψιλοκοπεί
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κ.σ. τζίντζερ, τριμμένο
  • 1/2 κ.γ. κύμινο
  • 1/2 κ.γ. κόλιανδρο
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • 20 γρ. tamarind, σε πάστα, διαλυμένο σε 100 ml νερό
  • 1 1/2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 150 γρ. φιστίκια, καβουρδισμένα και τριμμένα
  • 1 πιπεριά τσίλι

Για το σερβίρισμα
















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved