Συστατικά
- ελαιόλαδο, για το λάδωμα του ταψιού
- 50 γρ. πάνκο
- 80 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 1/2 κ.γ. πιπέρι
- 2 αβγά, μεγάλα, ελαφρώς χτυπημένα
- 60 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 κολοκυθάκια, μέτρια, κομμένα κατά μήκος στα 4 ή στα 6
- 2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com