Συνταγή για vegan spaghetti Alfredo από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά
Συστατικά
- 100 γρ. κάσιους
- 500 γρ. γάλα αμυγδάλου
- 50 γρ. λάδι καρύδας
- 50 γρ. πάστα miso
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο, τριμμένο
- 1 κουνουπίδι, μικρό 400γρ
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 30 γρ. φουντούκια, ψιλοκομμένα, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com