Συστατικά
- 150 γρ. άγριο ρύζι
- 500 γρ. γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 1.5 εκ.
- 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε κομμάτια 2 εκ.
- 1 πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε κομμάτια 2 εκ.
- 2 κ.γ. κύμινο
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ηλιόσπορο
- 2 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι, τα κλωνάρια μόνο
- 2 κ.σ. μαϊντανό, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1/2 πορτοκάλι
- χυμό πορτοκαλιού, από 1/2 πορτοκάλι
- 150 γρ. χαλούμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com