Συστατικά
- 300 αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3/4 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 κ.γ. αλάτι
- 90 γρ. βούτυρο, κρύο, ανάλατο, κομμένο σε μικρούς κύβους
- 170 γρ. κοπανιστή
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα + έχτρα για το σερβίρισμα
- 240 γρ. ξινόγαλο
- γιαούρτι στραγγιστό, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com