Συστατικά
Για τη ζύμη
- 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για την ταρτιέρα
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 120 γρ. μαργαρίνη, παγωμένη, κομμένη σε κυβάκια + έξτρα για την ταρτιέρα
- 60 ml νερό
- 2 κ.σ. γάλα
Για τη γέμιση
- 1 πράσο
- 300 γρ. μανιτάρια champignon
- 200 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
- 3 σκ. σκόρδο
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- αλάτι
- πιπέρι
- 400 γρ. φέτα
- 2 κ.σ. σχοινόπρασο
- 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 2 αβγά, μέτρια
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com