Συνταγή για κις μανιταριών από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Αλμυρές Πίτες & Τάρτες



















Συστατικά


Για τη ζύμη

  • 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για την ταρτιέρα
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • 120 γρ. μαργαρίνη, παγωμένη, κομμένη σε κυβάκια + έξτρα για την ταρτιέρα
  • 60 ml νερό
  • 2 κ.σ. γάλα

Για τη γέμιση

  • 1 πράσο
  • 300 γρ. μανιτάρια champignon
  • 200 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο
  • 3 σκ. σκόρδο
  • 30 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γρ. φέτα
  • 2 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
  • 2 αβγά, μέτρια

Για το σερβίρισμα

  • θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved