Συνταγή για μοσχαράκι μπουργκινιόν από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 500 γρ. μανιτάρια champignon
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. βούτυρο
- 2 σκ. σκόρδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 καρότο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 1/2 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
- 250 γρ. μπέικον, σε κομμάτι
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 300 γρ. κρασί κόκκινο
- 500 γρ. νερό
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 1 κύβο κότας
- 3 φύλλα δάφνης
Για το σερβίρισμα
- πουρέ πατάτας
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com