Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. ρύζι για ριζότο
- 30 γρ. κρασί λευκό
- 1 λίτρο ζωμό λαχανικών, χλιαρό
- 30 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. παρμεζάνα
Για το πέστο
- 2 σκ. σκόρδο
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- 40 γρ. φύλλα βασιλικού
- 50 γρ. κάσιους
- 30 γρ. παρμεζάνα
Για το σερβίρισμα
- ρόκα
- κάσιους
- παρμεζάνα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com