Συστατικά
- 1 κρεμμύδι
- 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο
- 250 γρ. ρύζι
- 150 γρ. κρασί λευκό
- 1 κύβο κότας
- 1 1/2 λίτρο νερό
- 500 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κ.γ. κάρι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 80 γρ. βούτυρο
- δεντρολίβανο
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
- δεντρολίβανο
- φέτες λεμόνι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com