Συστατικά
- 4 κολοκυθάκια, μεγάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 300 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- 100 γρ. τσορίθο, κομμένο σε λεπτές φέτες
Για τη σάλτσα
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 πιπεριά πράσινη
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. κρασί κόκκινο
- 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. θυμάρι, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com