Συνταγή για μοσχάρι ταζίν με δαμάσκηνα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 900 γρ. μοσχάρι, για βραστό
- 2 κ.γ. κύμινο
- 2 κ.γ. κανέλα
- 1/4 κ.γ. κουρκουμά
- 1 κ.γ. τζίντζερ
- αλάτι
- πιπέρι
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- νερό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 2 πιπεριές τσίλι
- 1 κύβο βοδινού
- 340 γρ. δαμάσκηνα
- 2 κ.σ. μέλι
Για το κους κους
- 200 γρ. κους κους
- 1 κύβο κότας
- πιπέρι
- 250 γρ. νερό, βραστό
Για το σερβίρισμα
- κόλιανδρο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com