Συστατικά
Για το κότσι
- 1 κότσι, χοιρινό
- 1 κρεμμύδι, ξερό, κομμένο στα 4
- 2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες
- 2 στικ σέλερι
- θυμάρι, φρέσκο
- 1 φύλλο δάφνης
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις φακές
- βούτυρο, λίγο
- 250 γρ. φακές
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 καρότο, ψιλοκομμένο
- 1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο
- μαϊντανό, φρέσκο, για το σερβίρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com