Συστατικά
- 600 γρ. αγκινάρες
- αλάτι
- πιπέρι
- 40 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 2 κολοκυθάκια
- 350 γρ. σπανάκι
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 1 κ.γ. μπούκοβο
- 2 κ.σ. φουντούκια
- 10 γρ. σουσάμι, για το σερβίρισμα
Για τη σως ταχινιού
- 100 γρ. ταχίνι
- 50 γρ. νερό
- ξύσμα λάιμ, από 1 λάιμ
- χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 πρέζα μπούκοβο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com