Συστατικά
Για ζύμη
- 250 γρ. νερό, χλιαρό
- 7 γρ. μαγιά ξηρή
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. αλάτι
- 85 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 310 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- σιμιγδάλι, για το πασπάλισμα
Για την επικάλυψη
- 200 γρ. κουβερτούρα πραλίνα
- 100 γρ. κουβερτούρα
- 2 μπανάνες
- 80 γρ. marshmallows
- 120 γρ. φιστίκια Αιγίνης
Για το σερβίρισμα
- φράουλες
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com