Συνταγή για κοτόπουλο με ελιές στην κατσαρόλα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κοτόπουλο & Γαλοπούλα
Συστατικά
Για τη μαρινάδα
- 2 σκ. σκόρδο
- 10 γρ. τζίντζερ
- 1 κ.γ. κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. πάπρικα
Για το κοτόπουλο
- 800 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
- 40 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 150 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- 2 στικ κανέλα
- 1 κύβο κότας
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 300 γρ. νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 80 γρ. βούτυρο
- 300 γρ. κους κους, βρασμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com