Συστατικά
Για τα μακαρόν
- 120 γρ. αμύγδαλα, χωρίς φλούδα
- 120 γρ. ζάχαρη άχνη
- 100 γρ. ασπράδια, από 4 μεσαία αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1/2 κ.γ. κόκκινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Για τη γκανάς
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το σερβίρισμα
- βρώσιμα λουλούδια
- μαρέγκα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com