Συνταγή για τάρτα διπλής σοκολάτας και καραμέλας από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκές Πίτες & Τάρτες
Συστατικά
Για τη βάση
- 375 γρ. έτοιμη ζύμη τάρτας εμπορίου
- βούτυρο, για την ταρτιέρα
- 400 γρ. dulce de leche
- 1 κ.γ. ανθό αλατιού
Για την επικάλυψη
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 100 γρ. βούτυρο
- 2 αβγά, μέτρια
- 2 κρόκους
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
- dulce de leche
- παγωτό, βανίλια
- κουβερτούρα, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com