Συστατικά
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 1 πράσο
- 2 σκ. σκόρδο
- 400 γρ. σολομό, φιλέτο, χωρίς δέρμα
- 400 γρ. μπακαλιάρο, φιλέτο
- 500 γρ. γαρίδες, Νο1
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. ούζο
- 50 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 500 γρ. γάλα
- 400 γρ. σπανάκι baby
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 1/4 ματσάκι δυόσμο
- 1/4 ματσάκι άνηθο
Για την επικάλυψη
- 1 1/2 κιλό πατάτες, βρασμένες
- 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κλ. δεντρολίβανο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- δεντρολίβανο
- θυμάρι
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com