Συνταγή για κολοκυθάκια γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Λαδερά
Συστατικά
- 6 κολοκυθάκια, μέτρια και στρογγυλά
- 250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή, κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
- 2 κλ. σέλερι, καθαρισμένα
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασί λευκό
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
- μαϊντανό
- 250 γρ. γραβιέρα
- 1 αβγό
- ελαιόλαδο, για το σοτάρισμα
- 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
- αλάτι
- πιπέρι
- νερό, όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού για 1-2 εκ.
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com