Συνταγή για κολοκυθάκια γεμιστά με γαλοπούλα και μανιτάρια από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Λαδερά



















Συστατικά

  • 6 κολοκυθάκια, μέτρια και στρογγυλά
  • 250 γρ. μανιτάρια champignon, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή, κομμένη σε κύβους 0,5 εκ.
  • 2 κλ. σέλερι, καθαρισμένα
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 1 ποτήρι κρασί λευκό
  • 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. ρίγανη, φρέσκια, ψιλοκομμένη
  • μαϊντανό
  • 250 γρ. γραβιέρα
  • 1 αβγό
  • ελαιόλαδο, για το σοτάρισμα
  • 400 γρ. συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • νερό, όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος του ταψιού για 1-2 εκ.














Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved