Συστατικά
Για τη βάση
- 300 γρ. καλαμποκάλευρο
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 150 ml νερό
Για τη γέμιση
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κλ. φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
- 1 πράσο, ψιλοκομμένο
- 1 κιλό σπανάκι
- 1 κ.σ. αλάτι
- πιπέρι, λίγο
- 1 κ.σ. φύλλα δυόσμου
- 1 κ.γ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 50 ml ελαιόλαδο
- 1 αβγό, ελαφρώς χτυπημένο
- 250 γρ. φέτα, χοντροκομμένη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
Για την επικάλυψη
- 300 γρ. καλαμποκάλευρο
- 250 ml νερό
- 100 ml ελαιόλαδο, +έξτρα για το άλειμμα
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- γιαούρτι στραγγιστό
- φύλλα δυόσμου
- ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com