Συνταγή για μους μόκα από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Γλυκά
Συστατικά
- 300 γρ. κουβερτούρα 65%, σε κομμάτια
- 160 γρ. φυτική κρέμα
- 3 αβγά, μέτρια
- 1 κ.σ. ζάχαρη καρύδας
- 2 κ.σ. εκχύλισμα καφέ
- 1 κ.σ. ρούμι, μαύρο
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 100 γρ. φράουλες
- 50 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- ζάχαρη άχνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com