Συνταγή για μοσχαρίσιο φιλέτο σοτέ με σάλτσα Bearnaise από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τη σάλτσα Bearnaise
- 200 γρ. βούτυρο
- 6 κρόκους, από μεσαία αβγά
- 30 γρ. μουστάρδα
- 10 γρ. ξίδι, λευκό
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. εστραγκόν
Για το μοσχάρι
- 300 γρ. μοσχάρι, φιλέτο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 3 κλ. δεντρολίβανο
- 1 κ.σ. βούτυρο
Για το σερβίρισμα
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 500 γρ. λαχανάκια Βρυξελλών, βρασμένα
- 500 γρ. πατάτες baby, βρασμένες
- 500 γρ. καρότα baby, βρασμένα
- αλάτι
- πιπέρι
- θυμάρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com