Συστατικά
Για τη ζύμη
- 240 γρ. γάλα
- 1 κ.σ. ρούμι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 360 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 κ.γ. αλάτι
- 240 γρ. βούτυρο
- 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 4 αβγά, μεγάλα
Για το σιρόπι
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 65 γρ. νερό
- 60 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 60 γρ. ρούμι
- χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- 6 φύλλα μέντας
Για το frosting
- 200 γρ. τυρί κρέμα
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.σ. χυμό λάιμ, από 1 λάιμ
- 1 κ.γ. πράσινο χρώμα ζαχ/κης σε πάστα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com