Συνταγή για vegan μπάρες λεμονιού από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Γλυκά
Συστατικά
- 150 γρ. κάσιους
Για τη βάση
- 100 γρ. βρόμη
- 170 γρ. αμύγδαλα, ωμά
- 50 γρ. λάδι καρύδας
- 70 γρ. χουρμάδες, απυρήνωτοι
- 1 πρέζα αλάτι
Για την κρέμα
- 120 γρ. χυμό λεμονιού
- 10 γρ. κορν φλάουρ
- 200 γρ. κρέμα καρύδας
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 40 γρ. σιρόπι αγαύης
- 2 κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
Για τη σύνθεση
- 50 γρ. μαύρα μούρα (blackberries)
- 50 γρ. σμέουρα (raspberries)
- 10 γρ. ινδοκάρυδο
- φύλλα δυόσμου
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com