Συστατικά
- 200 γρ. φασόλια, λευκά, μέτρια βρασμένα
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 70 γρ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.σ. κακάο
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 2 κ.γ. κανέλα
- γαρίφαλο
- 1 μήλο, κομμένο σε κυβάκια 0,5 εκ.
- 50 γρ. σταφίδες
- 50 γρ. ξηρούς καρπούς
Για την επικάλυψη
- ζάχαρη άχνη
- νερό
- 2-3 κ.γ. κουρκουμά, σε σκόνη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com