Συστατικά
- 300 γρ. αλεύρι μαλακό
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. βούτυρο, παγωμένο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
- βρώσιμη χρυσόσκονη
- ζαχαρωτά, της αρεσκείας μας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com