Πώς να ψήσουμε μοσχαρίσιες μπριζόλες με τις συμβουλές του Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για τις μπριζόλες
- 2 μπριζόλες μοσχαρίσιες
- 2 κ.σ. βούτυρο
- θυμάρι, φρέσκο
- δεντρολίβανο
- 1 σκ. σκόρδο
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για τις γλυκοπατάτες
- 1 γλυκοπατάτα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το baba ghanush
- 1 μελιτζάνα
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- 1/3 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. ταχίνι
- χυμό λάιμ, από 1/2 λάιμ
- ξύσμα λάιμ, από 1/2 λάιμ
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- μαϊντανό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com