Συνταγή για μακαρονοσαλάτα Caprese ολικής άλεσης από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ζυμαρικά
Συστατικά
- 100 γρ. ντοματίνια
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 σκ. σκόρδο
- 400 γρ. ριγκατόνι, ολικής άλεσης με χαρούπι
- 250 γρ. μοτσαρέλα
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο, ή χαρουπόμελο
- 1 κ.σ. βασιλικό
Για το λάδι βασιλικού
- 30 γρ. φύλλα βασιλικού
- 200 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- ελαιόλαδο
- βασιλικό
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com