Συστατικά
Για τη ζύμη
- 120 γρ. σπορέλαιο
- 50 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 πρέζα αλάτι
- 500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Για τη γέμιση
- 500 γρ. ανθότυρο, ή μυζήθρα
- 120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 αβγό, μεσαίο
- 1 κ.γ. κανέλα
Για τη σύνθεση
- 1 κρόκο, αραιωμένο με 1 κ.σ. νερό
- 30 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com