Συνταγή για γιουβέτσι μοσχάρι από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 κρεμμύδια, μεγάλα
- 2 καρότα
- 1 πράσο
- 1.200 γρ. μοσχάρι, μπούτι χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους 1-2 εκ.
- 2 στικ κανέλα
- 2 φύλλα δάφνης
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 150 ml κρασί κόκκινο
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 λίτρο νερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. κριθαράκι, μέτριο
- 1/2 κ.γ. θυμάρι
- φέτα, για το σερβίρισμα
- 1 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com