Συνταγή για γιαουρτλού κεμπάπ από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας
Συστατικά
Για το κεμπάπ
- 500 γρ. κιμά αρνίσιο
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκ. σκόρδο
- 2 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 1 κ.σ. θυμάρι, ξερό
- 1/2 κ.γ. κανέλα
- 1/2 κ.γ. μπαχάρι
- 1/2 κ.σ. κύμινο
- αλάτι
- πιπέρι
- 1/2 κ.γ. πάπρικα, καυτερή
- 1 κ.γ. τσιμένι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό
- 2 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
Για το σερβίρισμα
- 1 κρεμμύδι
- 2 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 ντομάτες
- 4 πίτες για σουβλάκι, ψημένες
- γιαούρτι στραγγιστό
- πάπρικα, καυτερή
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com