Συνταγή για τραγανή πανσέτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Κρέας



















Συστατικά


Για την πανσέτα

  • 1 1/2 κιλό πανσέτα, χωρίς κόκαλο και δέρμα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 πράσα
  • 2 καρότα
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 στικ κανέλα
  • 1/2 κ.σ. κόκκους μπαχάρι
  • 1 κ.σ. κόκκους πιπεριού
  • 3 αστεροειδείς γλυκάνισους
  • 1 σκ. σκόρδο
  • 2-3 κλ. δεντρολίβανο
  • 4-5 κλ. θυμάρι
  • 50 γρ. κρασί κόκκινο
  • 2 κύβους κότας
  • 1 λίτρο νερό
  • 1 κ.σ. μουστάρδα

Για τις πατάτες

  • 4 πατάτες, βρασμένες
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. θυμάρι, + έξτρα 1 κ.σ. για το σερβίρισμα
  • 1 σκ. σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κ.σ. βούτυρο















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved