Συνταγή για σπανακόρυζο με αβγό από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Ρύζι & Πατάτες
Συστατικά
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι, μέτριο, λευκό, χοντροκομμένο
- 2 κ.σ. σκόρδο, σε φέτες
- θυμάρι, φρέσκο
- 250 γρ. ρύζι γλασέ
- 150 ml κρασί λευκό
- 1 λίτρο νερό
- 1 κύβο λαχανικών
- 400 γρ. σπανάκι, κατεψυγμένο
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
- ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
- 80 γρ. βούτυρο
- 3 κ.σ. άνηθο, ψιλοκομμένο
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, χοντροκομμένο
- 100 γρ. φέτα
- 4 αβγά
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com