Συνταγή για vegan κέικ σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη
Ευ Ζην / Kέικ
Συστατικά
- 370 γρ. νερό
- 130 γρ. ηλιέλαιο
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. κακάο
- 350 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. ξίδι
- 450 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. κουβερτούρα
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. κουβερτούρα
Για το σερβίρισμα
- τρούφα σοκολάτας
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com