Συστατικά
- 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
- 50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 πρέζα αλάτι
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 αβγό, μεσαίο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 180 γρ. γάλα
- 400 ml ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
- αλεύρι γ.ο.χ., για το άνοιγμα της ζύμης
Για το πασπάλισμα
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 30 γρ. κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com