Συνταγή για λαγάνα από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Θαλασσινά & Ψάρια



















Συστατικά

  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 350 ml νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 10 γρ. μαγιά ξηρή
  • 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
  • 10 γρ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το άλειμμα

  • 2 κ.σ. νερό, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • σουσάμι














Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved