Συστατικά
- 160 γρ. βούτυρο
- 50 γρ. μάραθο, ψιλοκομμένο
- 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι, ξερό, μέτριο, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 2 αβγά, μέτρια
- αλάτι
- πιπέρι
- 150-180 γρ. σιμιγδάλι, χοντρό
Για το σερβίρισμα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1 κ.σ. μάραθο, ψιλοκομμένο
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com