Συνταγή για hi-hat cupcakes από τον Άκη Πετρετζίκη

Κατηγορίες Συνταγών / Μπισκότα

Συνταγή για hi-hat cupcakes από τον Άκη Πετρετζίκη


















Συστατικά


Για τα cupcakes

  • 160 γρ. βούτυρο
  • 160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 αβγά, μεσαία
  • 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 40 γρ. κακάο
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 200 γρ. γάλα

Για την Ιταλική μαρέγκα

  • 60 γρ. νερό
  • 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 115 γρ. ασπράδια, (από 4 μεσαία αβγά)
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Για τη σύνθεση

  • 100 γρ. dulce de leche
  • 400 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη















Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved