Συνταγή για hi-hat cupcakes από τον Άκη Πετρετζίκη
Κατηγορίες Συνταγών / Μπισκότα
Συστατικά
Για τα cupcakes
- 160 γρ. βούτυρο
- 160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 2 αβγά, μεσαία
- 200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 40 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 πρέζα αλάτι
- 200 γρ. γάλα
Για την Ιταλική μαρέγκα
- 60 γρ. νερό
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 115 γρ. ασπράδια, (από 4 μεσαία αβγά)
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. dulce de leche
- 400 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com